Kompas TV regional berita daerah

Stok Bawang Putih ing Jawa Tengah Isih Ana Papat Kontainer

Kompas.tv - 16 Februari 2020, 12:19 WIB
Penulis : KompasTV Jateng

SEMARANG, KOMPAS.TV - Kebutuhan bawang putih ing Jawa Tengah nganthi 10.000 ton sak ben wulanne. Lan dipastekke orak ono pamatesan utowo ngendegake impor bawang putih soko Tiongkok. Senajan diakoni, ketundane impor bawang puith dadi salah siji penyebab mergo onone isu virus corona. Pihak e ngarepke pemerintah orak mung nggantungke impor bawang putih neng siji negoro, lan ono sakjumlah negoro seng dadi alternatif impor bawang putih yoiku Spanyol lan India mergo keloro negoro kuwi dadi penghasil bawang putih.

#ImporBawangPutih #BawangPutih #DisperidagJateng



Sumber : Kompas TV


BERITA LAINNYA



Close Ads x