NEWSTICKER
Close Ads x

Begini Gaya Wartawan yang Demam Didi Kempot #NewsroomGueKeren

News Vlog | 03 Agustus 2019 21:44 WIB
< 500 Views
Minggu
03
Agustus
2019
21:44 WIB

Begini gaya wartawan KompasTV yang demam Didi Kempot menyanyikan lagu berjudul Cidro.

wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mbleni janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo urip ku
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
ora ngiro saikine cidro

#DidiKempot #DidiKempotCidro #NewsroomGueKeren

TAG : didi kempot didi kempot cidro
VIDEO TERPOPULER
1
2
3
4
5
6
7
BERITA LAINNYA
| 10:01

| 03:26